Kirjanpito ja palkanlaskenta sekä muut palvelut Espoo

Tilitoimisto Taina Hannula tarjoaa pienyrityksille mm. kirjanpitoa ja palkanlaskentaa ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti Espoossa ja koko pääkaupunkiseudulla.

Kirjanpito

Suoritan kirjanpidon aina asiakkaan omien ehtojen ja liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti. Minulle on tärkeää toteuttaa kaikki kirjanpitoon liittyvät palvelut ja toimet asiantuntemuksella sekä tinkimättömällä palveluasenteella, jossa otetaan huomioon myös asiakasyrityksen kaikki tulevaisuuden tarpeet proaktiivisesti. Teen täysin sähköistä kirjanpitoa, joka mahdollistaa kirjanpidon paikasta riippumatta. Toimintaperiaatteena on että asiakas toimittaa kuukausittain kirjanpitoaineiston joko perinteisellä postina paperisina, minkä jälkeen tilitoimisto skannaa tositteet. Tai asiakas toimittaa materiaalin skannattuna pdf-muotoon sähköpostilla tai sovittuun pilvitallennustilaan. Käytettävissä on myös Procountorin mobilesovellus, jolla voi kuvata tositteet suoraan kirjanpito-ohjelmaan. Mobilesovelluksesta ohjelmatalo perii kk-maksua 5,95 € + alv. Tiliotteet saadaan myös tulemaan pankkivaltuutuksella suoraan ohjelmaan. Tositteet ovat näin ollen tallennettuina kirjanpito-ohjelmaan, jossa ne Procountorin toimesta ovat tallessa lain vaatimat 6 vuotta.

Olipa kyseessä sitten aloitteleva tai start up -yritys, tai jo asemansa vakiinnuttanut pienyritys pystyn tarjoamaan taloushallinnollista asiantuntija-apua ja luotettavaa kirjanpitoa kaikissa eri tilanteissa. Tarjoan laadukasta kirjanpitoa aina ymmärrettävästi, ilman ammattislangin tai alan termien taakse piiloutumista. Saat selkeää tietoa siitä, missä mennään ja millaisella pohjalla kirjanpito ja yrityksesi talous kulloinkin ovat. 

Palkanlaskenta

Lasken jo nyt useilla eri toimialoilla toimivien yritysten ja yhtiöiden palkkoja sekä hoidan samalla kaikki tarvittavat todistukset ja viranomaisilmoitukset luotettavasti. Palkanlaskennan perusedellytyksenä onkin se, että palvelut on tuotettu varmasti oikein ja ajallaan.

Saat minulta kokonaisvaltaisesti ja asiakaslähtöisesti kaikki tarvitsemasi taloushallinnon palvelut, kirjanpidosta ja palkanlaskennasta asiantuntijapalveluihin. Räätälöidään sinulle ja yrityksellesi täydellinen palvelukokonaisuus niin, että pystyt hyödyntämään osaamiseni ja sitä kautta saamaan kaiken oleellisen irti yrityksesi taloudellisesta puolesta. Ota yhteyttä ja kerro, miten voisin parhaiten palvella juuri sinua.

Palvelut

  • Pienyritysten kirjanpidot, tilinpäätökset ja veroilmoitukset
  • Palkanlaskentatyöt tarvittaessa
  • Myös yrityksen perustamiset

Ota yhteyttä ja kysy lisää kirjanpidosta tai palkanlaskennasta!

 Procountor tilitoimisto

Procountor Tallennus – Perinteinen kirjanpito modernilla työkalulla

Procountor Tallennus on moderni ratkaisu perinteisen tilitoimistopalvelun tuottamiseen silloin, kun ei tarvita saman ohjelmiston yhteiskäyttöä asiakkaan kanssa. Tilitoimiston ei Procountor Tallennusta käyttäessään tarvitse huolehtia ohjelmistoasennuksista, omien palvelinten hankinnasta tai vuokrauksesta, päivitysten asentamisesta, ylläpidosta eikä varmuuskopioinneista – Procountor Tallennus on aina valmis käyttöön millä tahansa nettiselaimella.

Procountor yrityksen kokonaisratkaisu pilvipalvelu

Ohjelmisto sisältää kaikki tarvittavat toiminnot kirjanpitoon, palkanlaskentaan, matkalaskuihin, raportointiin ja viranomaisilmoittamiseen. Mukana seuraavan pankkiyhteyden ansiosta kirjanpitoa on mahdollista tehostaa tiliotteen ja viitteiden automaattitiliöintien avulla. Tositteiden kuvat voidaan skannata esimerkiksi tiliotteiden tai muistiotositteiden liitteiksi ja siten hyödyntää sähköistä arkistointia.

Asiakkaalle katseluoikeus talouden tietoihin raportointitunnuksella

Tilitoimiston on mahdollista antaa asiakasyritykselle raportointitunnus, jonka avulla asiakas saa katseluoikeuden erilaisiin talouden tietoihin ja raportteihin. Raportointitunnukset ovat jatkossa ilmaisia kaikissa Tallennus-versioissa. Tunnukset voi antaa esimerkiksi tilintarkastajalle tai yrityksen taloudesta vastaavalle henkilölle. Raportointitunnuksilla ei voi kuitenkaan tehdä muutoksia kirjanpitoon.