KIRJANPITO JA MUUT TILITOIMISTOPALVELUT ESPOOSSA

Yhteystietoihin

Tilitoimisto Taina Hannula Oy tarjoaa pienyrityksille muun muassa kirjanpitoa ja palkanlaskentaa Espoossa, pääkaupunkiseudulla ja tarvittaessa myös muualla Suomessa. Palvelen sinua yli 20 vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla, ja tarjoan palveluita joustavasti yksilölliset tarpeesi huomioiden.

Toteutan kirjanpidon palvelut sähköisesti, mutta voit toimittaa minulle kirjanpitomateriaalit myös perinteisesti postilla. Käytän työssäni Procountor-ohjelmistoa, josta voit lukea myöhemmin tällä sivulla lisää. Tutustu alla tarjoamiini kirjanpidon ja muihin taloushallinnon palveluihin ja ota yhteyttä, jos haluat kysyä lisää tai pyytää tarjouksen yrityksellesi!

Kirjanpito

Suoritan kirjanpidon aina asiakkaan omien ehtojen ja liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti. Minulle on tärkeää toteuttaa kaikki kirjanpitoon liittyvät palvelut ja toimet asiantuntemuksella sekä tinkimättömällä palveluasenteella. Otan huomioon myös asiakasyrityksen kaikki tulevaisuuden tarpeet proaktiivisesti ja toimintani tavoite on olla yrityksellesi luotettava tilitoimistokumppani.


Teen täysin sähköistä kirjanpitoa, mikä mahdollistaa kirjanpidon paikasta riippumatta. Toimintaperiaatteenani on, että asiakas toimittaa kuukausittain kirjanpitoaineiston joko paperisena perinteisellä kirjepostilla tai skannattuna PDF-muotoon sähköpostilla tai sovittuun pilvitallennustilaan. Mikäli asiakas toimittaa aineiston paperisena, tilitoimisto skannaa tositteet.

Käytettävissä on myös Procountorin mobiilisovellus, jolla voi kuvata tositteet suoraan kirjanpito-ohjelmaan. Mobiilisovelluksesta ohjelmatalo perii kuukausimaksua 5,95 € + alv. Tiliotteet voi saada myös tulemaan pankkivaltuutuksella suoraan ohjelmaan. Tositteet ovat näin ollen tallennettuina kirjanpito-ohjelmaan, jossa ne ovat Procountorin toimesta tallessa lain vaatimat kuusi vuotta.

Lue myös pienyrittäjien kirjanpidosta!

Procountor-tilitoimisto

Käytän pääasiallisesti Finagon Procountor Tallennusta, joka on perinteistä kirjanpitoa sähköisellä työkalulla. Procountor Tallennus on moderni ratkaisu perinteisen tilitoimistopalvelun tuottamiseen silloin, kun ei tarvita saman ohjelmiston yhteiskäyttöä asiakkaan kanssa. Tilitoimiston ei Procountor Tallennusta käyttäessään tarvitse huolehtia ylläpidosta eikä varmuuskopioinneista. Kaikkien asiakkaiden aineisto säilyy ohjelmatalon suojissa.


Ohjelmisto sisältää kaikki tarvittavat toiminnot kirjanpitoon, palkanlaskentaan, matkalaskuihin, raportointiin ja viranomaisilmoittamiseen. Mukana seuraavan pankkiyhteyden ansiosta kirjanpitoa on mahdollista tehostaa tiliotteen ja viitteiden automaattitiliöintien avulla. Tositteiden kuvat voidaan skannata esimerkiksi tiliotteiden tai muistiotositteiden liitteiksi, ja siten hyödyntää sähköistä arkistointia. Tällä tavoin myös kirjanpitoon lähettämäsi dokumentit löytyvät kirjanpidostasi.

Asiakkaalle on mahdollista antaa raportointitunnus, jolla asiakas saa katseluoikeuden erilaisiin talouden tietoihin ja raportteihin. Raportointitunnukset saa veloituksetta. Tunnukset voi antaa esimerkiksi tilintarkastajalle tai yrityksen taloudesta vastaavalle henkilölle. Raportointitunnuksilla ei voi kuitenkaan tehdä muutoksia kirjanpitoon.


Tarvittaessa käytän myös Finagon Procountor Taloushallintoversiota, joka onkin sitten jo ns. täyssähköinen versio, johon saa ostolaskut ja myyntilaskutuksen reskontrineen jne. sähköisesti. Esimerkiksi ostolaskut tarkastetaan, hyväksytään ja maksetaan ohjelman kautta. Taloushallintoversiossa siis myös asiakas käyttää osaltaan samaa ohjelmaa tilitoimiston kanssa.

Tutustu kaikkien palveluideni hinnastoon

Palkanlaskenta

Tarjoan asiakkaille myös palkanlaskennan palveluita. Minulla on kokemusta useiden eri toimialoilla toimivien yritysten ja yhtiöiden palkanlaskennasta. Hoidan myös kaikki tarvittavat todistukset ja viranomaisilmoitukset luotettavasti. Palkanlaskennan perusedellytyksenä onkin se, että palvelut on tuotettu varmasti oikein ja ajallaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!