PIENYRITTÄJIEN KIRJANPITO HENKILÖKOHTAISESTI PALVELLEN Vantaalta KÄSIn

Yhteystietoihin

Vantaalla sijaitseva Tilitoimisto Taina Hannula Oy tarjoaa tilitoimistopalveluita erityisesti pienyrittäjän tarpeet huomioiden. Yrityksesi voi olla aloitteleva start up -yritys tai jo asemansa vakiinnuttanut pienyritys, ja pystyn tarjoamaan taloushallinnollista asiantuntija-apua sekä pienyrittäjien kirjanpitoa luotettavasti kaikissa eri tilanteissa.

Saat minulta aina laadukasta kirjanpitoa ymmärrettävästi ja ilman ammattislangin, alan termien, taakse piiloutumista. Saat selkeää tietoa siitä, missä mennään ja millaisella pohjalla kirjanpito ja yrityksesi talous kulloinkin ovat. Ota yhteyttä ja kerro minulle lisää yrityksesi tarpeista!

Kirjanpidon palvelut

Saat minulta kokonaisvaltaisesti ja asiakaslähtöisesti kaikki tarvitsemasi taloushallinnon palvelut aina kirjanpidosta ja palkanlaskennasta asiantuntijapalveluihin. Räätälöidään siis yhdessä sinulle ja yrityksellesi täydellinen palvelukokonaisuus! Näin voidaan pitää huolta, että pystyt hyödyntämään osaamiseni täysin ja sitä kautta saamaan kaiken oleellisen irti yrityksesi kokonaistaloudellisesta tilanteesta.

Tarjoan yrityksellesi muun muassa seuraavat taloushallinnon palvelut:

Tilitoimisto palvelee

  • Pienyritysten kirjanpidot, tilinpäätökset ja veroilmoitukset

  • Palkanlaskentatyöt tarvittaessa

  • Asiantuntijan tuen yrityksen perustamiseen liittyen

Lue lisää kirjanpidon palveluista!

Tervetuloa asiakkaaksi

Ammattitaitoisesti tehty kirjanpito ja luotettava taloudellinen neuvonta auttavat yrittäjää eteenpäin arjen valinnoissa. Minulta saat aina yksilöllistä ja henkilökohtaista palvelua, ja tarjoan palveluita erityisesti aloitteleville yrittäjille ja pienyrityksille. Vastaan myös mielelläni asiakkaitteni kysymyksiin yrityksesi kirjanpitoon liittyen. 


Teen työtä yksin, mikä takaa sen, että olen perehtynyt kaikkiin juuri sinun yritykseesi liittyviin asioihin ja sinä puolestaan tiedät, kuka yrityksesi kirjanpidon tekee. Minulla on kokemusta taloushallinnon alalta yli 20 vuodelta, minkä ansiosta voin tarjota sinulle kattavat taloushallinnon palvelut joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Ota yhteyttä ja kerro, miten voisin parhaiten palvella sinun yritystäsi.

Kysy lisää!